2016. szeptember 09. 01:33 - Sorachy

Közérdekű információk

írói jogok és nosztalgia

Sziasztok!
Ebben a bejegyzésben két fontos dologról szeretnék szót ejteni. Először is szeretném tisztázni, hogy a blogon kiposztolt összes fanfiction más csodálatos és tehetséges írók művei, minden jog és dicséret ŐKET illeti. (Ugyanakkor a magyar fordítás az én munkám, ezúttal nyomatékosan megkérek mindenkit, hogy ne másoljátok vagy posztoljátok máshol engedély nélkül!) Az eredeti munkák linkjét mindig fel fogom tüntetni egy-egy fordítás végén, és mindig megpróbálok engedélyt kérni az adott írótól hogy lefordíthassam munkájukat. :)

A másik lényeges dolog, ahogy a cím is mondja, a "nosztalgia" címkékkel kapcsolatos. Ezek olyan munkák, amiket 3 évvel ezelőtt egy másik, kevésbé kezelhető blogra posztoltam, így ezen fordításoknak a minősége is olyan, mintha egy 11 éves keze közül került volna ki (mert hogy ez történt :D). Ezeket a fordításokat mindenki saját felelősségre olvassa el, nem garantálom hogy értelmes mondatok vannak benne. >v<

Nos, ennyi lett volna, jó olvasást mindenkinek! <3

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarfanficforditasok.blog.hu/api/trackback/id/tr1911689691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása